Бакар Масх

Бакар Масх

Бакар масх Наша бакарна каша користи се у пубу, бару и ресторану. То је луксузни лого, биће атрактиван за купца, под називом "Фласх поинт". За резервоар за кошуљицу, он је такође назвао резервоар за "бакар". Цоопер масх 4 врста типа: 1. Ред бакра 2 брода каша 2. Ред бакра 3 брода каша 3. Црвена ...

Product Details

Бакар масх

 

Наша бакарна каша користи се у пубу, бару и ресторану. То је луксузни лого, биће атрактиван за купца, под називом "Фласх поинт".


image002.jpg

За резервоар за кошуљицу, он је такође назвао резервоар за "бакар". Цоопер масх 4 врста типа:

1. Ред бакра 2 посуда масх

2. Ред бакра 3 брода каше

3. Ред барем 4 бродова

4. Ред бакра 5 бродова


image004.jpg

image006.jpg

Спецификација бакра

 

Не.

Име

Марк

1

2 пловила

Масх / лаутер тун

Чајник / вхирлпоол тун

2

3 суда

Масх / лаутер тун

Чајник / вхирлпоол тун

Резервоар топле воде

3

4 пловила

Масх тун

лаутер тун

Чајник / вхирлпоол тун

Резервоар топле воде

4

5 бродова

Масх тун

лаутер тун

Кеттле тун

вхирлпоол тун

Резервоар топле воде

 

Увод у бакар

Масх тун

Масх тун је посуда која се користи у процесу мијења за претварање скроба у здробљене зрне у шећери за ферментацију. Теснати туне могу бити појединачне функције или такође могу имати лажно дно и круту тачку тако да се пражење

процес се може извршити на истом пловилу.

Лаутер тун

Лаутер туна се користи за филтрирање и разјашњавање шећерне течности (која се зове канте) из мешане смеше са воденим малтом (названа масх) која потиче од туна за масхинг.

Кеттле тун

Након лаутеринга, пивовка је кувана хмељом (и другим аромама ако се користи) у великом резервоару познатом као котао за пиву.

Вхирлпоол тун

На крају врела, пењећа жлијепља се постиже да се разјасни у броду званом а

"вхирлпоол", где постоји тангенцијални улаз крзна. Вхирлпоол се може десити у котлу јер нема препреке унутар котла.

Резервоар топле воде

За резервоар топле воде, потребно је обезбедити топлу снагу за следеће пиваре, што ће уштедети више времена пива.

image008.jpg
Како пиво пиво 300Л опреме за пиво за пиво?

И. Масхинг

1. Проверите опрему: уверите се да туне за кашу / кључање, туна, лаутер / хидромасажни тунел, цевовод, вентили, мјерачи и вода, снага, извор паре може добро функционирати. Ако нема проблема, пере целу опрему и припремите се за храњење материјала.

2. Стерилизација топле воде: А. Додавање чисте воде од 300 кг у тунел за кашу / кување, почети да се загрева. Током загријавања, прекидајте мешање како бисте се загрејали равномерно. Када температура достигне 90 ℃, зауставите грејање.

Б.Опустите вентил за сировине и вентил за проток тијеста за кашу / кувањем, започните пумпу крпице, користећи врућу воду за стерилизацију цјевовода, рециклажу од 5 минута и заустављање. Затим спојите излаз за измену у топлотни измјењивач на туњевину / кључање, учините да се рециклажа вруће воде за 5мин. Затим затворите завртањ вентилатора на измјењивачу топлоте.

Ц. Отворите довод материјала на лијевом туну, спустите врућу воду у тунер лаутера, а затим затворите вентил за материјал на дну калупа / кључања, отворите повратни вентил на лијевом туну, рециклирајте 5мин. Затим испуштати врућу воду из тангенцијалног хидромасерског порта до вихорског туна за прање трошених зрна.

3. Припремите воду за производњу: додајте мало воде (око 260 кг) у туњевину / кување, истовремено укључите електрично гријање и почните да грејате. Током загријавања, мешање се прекида, како би се водом загрејали равномерно. Када температура достигне до 55 ℃, зауставите грејање и отворите материјалне вентиле на тунелу кафе / кувања и лаутер туну, пумпајте воду за производњу у лаутер тун.

4. Храњење 55 ℃ (разградња протеина): почети са миксером лаутер туна, додати млевени јечам у тигањ, мешати равномерно, прекинути мешање, а затим почети са временом (за пиво пиво пиво, додајте јечам у почетку, након мешања равномерно, додајте пшеницу и потом мешајте равномерно). Задржите температуру од 55 ± 1 ℃ за 70мин.

5. Производња моше воде: додајте врућу воду до 300кг у туне за муљ / кључање, почните да грејате, када температура достигне до 100 ℃, зауставите загријавање; отворите неки одговарајући вентил, започните пумпу и почните да се мешате.

6. Израда махљиве воде 66 ℃ (сахарификација скроба): након завршетка разградње протеина, подесите температуру маше. Започните миксер лаутер туна, пумпајте врућу воду из тунела за мијену / кључање у тунер лаутера, подигните температуру на подешену температуру (обично је 66 ° Ц), вријеме масхења је обично око 60 до 70мин.

7. Након завршетка мијењајте, подесите температуру убијања ензима, почните мешати, испуштати врућу воду из тунела за мијешање / укуцавање у тунер лаутера, подићи температуру на 78 ℃, зауставити мешање, остаћи за 10 до 15 минута, нека сама формира филтер за кревет.


ИИ. Увод у лаутер увод

1. Проток враћања назад: обратите пажњу на време мирности, када једном стигнете до потребног времена, почните да враћате проток времена. Отворите вентил за вентилацију, повратни вентил и пумпу за затезање на лутеровом туну, проузрокујте назад у шунку у тунелу за 5 до 10 минута. Када сучност постане светла и чиста, затворите проток повратног тока у тунелу. Отворите вентил за повратну воду на туне мијешања / кувајања, испуштајте кашику у туњевину / врелу.

Посебна напомена: Када користите пужну пумпу да извадите кашичицу из лутера

брзину протока каше треба пажљиво контролисати и задржати стабилност

повратни ток.

2. Тестирање прве произведене пивине: после 20 мин лаутеринга, узмите узорак пелете да бисте тестирали концентрацију првобитног пива:

А. Храњење врућег лука: полагање цеви за тестирање из кантице са кесама / кваром, а затим лагано додавање у воду из славине за воду, хлађење кашичице на 30 ° Ц (такође се може прихватити и друга средства за хлађење, али хладна вода је забрањена додајте у шећер), и тресите се, остају балансирани.

Б. Испитивање шећера: употребом електричног мерача шећера за испитивање шећера у шуити и снимање података.

3. Исперите зрнаста зрна: Када се кревет филтера појави након пражњења првобитне житарице, почните да оперете проветрену зрну. Напуните воду из тунела за вијоличану воду до лутера кроз цеви за проточни проток, а затим се крећите (не смеју се директно покренути), лаутер тун за мешање. После испуштања житарица, мешање 3 до 5 минута, а затим остати 10 до 15 минута. Пратите корак 1 "Проток повратка" да бисте добили други пут. Ако је потребно, може се користити иста метода за добијање три пута пивине.

4. Мешано тестирање концентрације: након прања трошене житарице двапут и три пута, тестирајте мешовиту концентрацију (рачунајте на основу укупне количине испаравања са 10%, време кључања са 60 мин, ако је концентрација каше 10БКС после врења, мешана концентрација ће бити контролисана са 9.3 на 9.5БКС.)

Посебна напомена: у току поступка лаутера, ако сучност није јасна или тешка за лутер, мешање шљунка и задржавање за 10 мин, повратни ток поново, све док није светао и чист.

5. Испуштање зрна: након прања трошених зрена два или три пута и тестирање мешовите концентрације шорца до испуњења захтева, прекинути лаутеринг. Отворите излазни и одводни излаз од лутера, исперите преостали жлијез у лутајућем туну, а затим отворите вратанца за љуштење, користите гребен за уклањање утрошених зрна (напомена: молим вас немојте брзо отварати врата проводене житарице да бисте избјегли оштећење или деформисати врата врата.

6. Чишћење: након завршетка уклањања утрошеног зрна, употребом чисте воде за прање унутрашњости лутера, лажног дна и ракера, затим отворите одвод одвода на дну лутера за одвод одвода.


ИИИ. Увод у канту

1. Грејање: када ниво течности покрије грејну јакну или електричну грејачну цев, започните загревање. Током грејања обратите пажњу да се мијешање започне повремено.

2. Квашење кашице: Почните на време када каша кружи, укупна температура кључања је 60 мин, чувати шећер увек у кувању. Контрола концентрације контејнера са кључањем је од 9,5 до 10,5 БКС, ако концентрација не достигне до 9,5 БКС у потребном времену, може се на одговарајући начин одложити на неко време.

3. Додајте хмељ: Након времана 5 минута и 5 минута пре краја вреле, додајте горког хмеља и хромове укуса. Количина је 120 г (0,04%) и 60 г (0,02%).

Посебна напомена: А. Током кључања, пажљиво контролишите електричну енергију, извор паре, вруће панталоне како бисте избјегли прелив, како бисте спријечили опекотине.

Б. После мерења хмеља, оригинално паковање одмах треба заптити и чувати у фрижидеру до антиоксидације.

ИВ. Увод у вхирлпоол

Након кључања, зауставите електрично грејање. Отворите вентил за материјал на дну тунела за кашу / кувањем, пумпу за зрно и тангенцијалног улазног вентила у вхирлпоол туну, испуштајте све пшенице из тунела за кашу / кључање у тунел за вхирлпоол. Затим затворите вентил за материјал на дну туне за мијешање / укуцавање, отворите материјал за вентил тепиха и рециклирајте 15 минута. Затворите повезане вентиле и пумпе и останите 40 минута. Затим отворите одвод од вхирлпоол-а, исперите труп (пазите да се држите даље од млазнице цеви да бисте избегли опекотине)

В. Инструкција за хлађење хорта

1. Провера: проверите плочасти измењивач топлоте, вентили, мерачи, гликолну воду, воду из славине, кисеоник (чисти кисеоник у флашираном стању) или не, ако се добро ради, припремите се за хлађење.

2. Чишћење: прикључите цеви за цеви са ферментером, потпуно стерилишући резервоаре ферментера у четири корака, затворите вентиле како би стајали (посебна напомена: преостали Х2О2 инт пипелине, измењивач топлоте треба отпуштати отприлике прије хлађења)

3. Хлађење: отворите воду из славине, вентил за гликолну воду, водену пумпу за гликол, затим отворите завртање вентила, пумпу за зубе, вентил за кисеоник како бисте охладили шећер. Контролишите температуру хлађења: пиво јечма: 9,0 ± 0,5 ℃, пшенично пиво 13,0 ± 0,5 ℃

4. Испуштање преостале пивине: пре хлађења, користећи шећер за испуштање све преостале воде за чишћење у измењивачу топлоте, онда пустите да течност уђе у ферментере.

5. Оксигенација: док се непрекидно хлађење кисеоника са шећером охрани, а доза кисеоника ће бити 1 - 2 пута од шлага (када је балон у виду стакла једнак шаржи, то је у реду. у ферментер, оксигенација ће наставити да траје 30мин).

6. Опоравак: након хлађења корте, користећи кисеоник за вођење преостале житарице у цевоводу ферментима. Затим очистити туне за кашу / кључање, лаутер / вхирлпоол тун и све цеви, измјењивач топлоте 10 мин.

image018.jpg


Hot Tags: бакарна каша, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, на продају

Istraga

Srodni proizvodi