Опрема за пивоваре

Опрема за пивоваре

Пиварска лабораторијска опрема 1. Наша фабрика: Ово је Ангела из Схандонг Руијиа Бревинг Тецхнологи Лтд, наша фабрика се фокусира на квалитет 20 година. Ми смо професионални произвођач високо конфигурације и високо ефикасне опреме за пиво. Ми нисмо само понудјач решења за производњу занатске пиваре ...

Product Details

Опрема за пиваре лабораторије

1. Наша фабрика:

Ово је Ангела из Схандонг Руијиа Бревинг Тецхнологи Лтд, наша фабрика се фокусира на квалитет 20 година. Ми смо професионални произвођач високо конфигурације и високо ефикасне опреме за пиво. Ми нисмо само понудјач решења за производњу пивских производа, већ и кинески дистрибутер пивских култура.

Ми вршимо прилагођену опрему за припрему пива, било да је у питању кућна употреба или пуб, у фабрици. Па, наши најновији професионални дизајни су такође доступни, ако желите да видите више предмета, посетите наше веб странице и распитајте ме. Биће ми драго да вам пошаљем цитат по пријему ваших детаљних захтева.

Уосталом, добродошли смо да посетимо нашу фабрику, ако дођете у Кину, молим вас да ми кажете, част ми је ако могу обављати дужности домаћина!

2. Увод у лабораторијску опрему пиваре:

Сврха наше пиварске лабораторијске опреме је да научи процес пива у пиварском пивару и да је неопходно бити способан да репродукује стварни производни процес велике пиваре. У супротном, изгубиће се значај наставе демонстрације. Друго, користи се за тестирање и верификацију рецепта за производњу велике пиваре. Ако стварни процес производње и процесни параметри велике пиваре нису постигнути, верификација формуле, Нова технологија, нова метода закључака већег одступања, изгубила је своју експерименталну сврху.

3. Представљање слика

image002.jpg


Детаљи:


image004.jpg


Пројектовање слика:


image006.jpg


4. Наше паковање и отпремање

image008.jpg

image009.jpg


Hot Tags: опрема за пиварски лабораториј, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, за продају

Istraga

Srodni proizvodi