Лабораторија за анализу пива

Лабораторија за анализу пива

лабораторија за анализу пива 1. Увођење опреме: Овај тип опреме за припрему пива, високу конфигурацију, напредна подешавања перформанси, симулира процес пива у великим пивима великих компанија из пива. Прво, погодно је за подучавање демонстрација на факултетима и универзитетима, ...

Product Details

лабораторија за анализу пива

1. Увођење опреме:

Ова врста опреме за пиво за пиво, висока конфигурација, напредна подешавања перформанси, симулирају процес пива у пиву великих компанија из пива. Прво, погодно је за подучавање демонстрација на колеџима и универзитетима, репродукујући процес пива пива великих пивара, за учење демонстрацијске употребе; Друго, погодно је за велике пивске компаније да верификују употребу рецептуре за производњу.

Ова врста опреме за пиво за пиво, висока конфигурација, еквивалентна великом скалирању фабрике пива. Балансирани производни капацитет: неколико стотина литара до неколико хиљада литара. Можете пити све врсте пива.


image001.jpg


2. Комплетна конфигурација производа (стандардна конфигурација)

А) малт црусхер; б) систем сахаризације;

ц) систем ферментације; д) систем хлађења;

е) систем за пречишћавање воде; ф) опрема за чишћење;

г) систем контроле. х) друга помоћна опрема

3. Спецификације опреме

Наша фабрика такође према захтевима разних истраживачких института наручила је експерименталну опрему пива, најчешће коришћене моделе опреме су следећа:

100Л, 200Л, 300Л, 500Л


4. Зашто изабрати Руијиа?

Сви материјали су направљени од нерђајућег челика СУС304 / 316, 100% су у складу са међународним стандардима, бешавним заваривањем, унутрашњим полирањем огледала, како би се обезбедили захтеви високог квалитета који ће вам пружити безбедне и здраве квалификоване производе. Квалитетни производи + одговарајућа цена = најбоља цена. Наша технологија је међународно призната, постигла је ИСО9001 и ЦЕ међународну сертификацију система квалитета.

5. Наша служба

6. Наше паковање

7. Контактна метода:

image002.jpg


Hot Tags: лабораторија за анализу пива, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, на продају

Istraga

Srodni proizvodi