4 систем пивског бачвара

4 систем пивског бачвара

4 бара систем за припрему пива Доступан у Стеам Повер (Гас или Елецтриц) и Индиректни пожар у затвореном (ЛП или НГ) 4ББЛ Пивоваре су посебно дизајниране за пиваре са првенствено продајом пива на лицу места или ограниченом дистрибуцијом. Главне карактеристике укључују: - Потпуно изоловани колач од штруге и пива ...

Product Details

4 бара систем за припрему пива

Доступан у Стеам Повер (Гас или Елецтриц) и Индиректни Фире (ЦЛП или НГ)


image002.jpg

Пивнице 4ББЛ су специјално дизајниране за пиваре са пре свега продајом пива на лицу места или ограниченом дистрибуцијом.


Главне карактеристике укључују:

- Потпуно изоловани колач за мешавину и кухињски котао који се монтира на модуларној, радијусној ивици и испод подножја од нерђајућег челика, дизајниран за једноставну и ефикасну уградњу у готово било којој структури

- Проприетари радиус платформе платформе која практично елиминише опасности од путовања и даје Портланд Кеттле Воркс Бревхоусе један од најтањијих отисака доступних на тржишту

- Станд-алоне Хот Ликуор Танк (ХЛТ) који има двоструко веће капацитете. Израда дневног двоструког чишћења, чишћења на месту (ЦИП) и прања свјежег свјежег пса, уз ублажавање скупих кашњења насталих чекањем на топлу воду

- Флексибилна конфигурација пивског система

- Ин-лине дизајн, у коме су доступне само кашице и котлићи са писта

- Доступно у троугластом дизајну, где су све три резервоара за пиву доступне са писта

- Масх тун дизајниран да ефикасно пере широк избор пива

- Зрнаста врата се постављају на оптималан ниво за офф-лоадинг у стандардне 55-галонске бубњеве, за једноставно и ефикасно чишћење


Са нашом опремом 5ББЛ и 7ББЛ Брев опрема, приметићете да ваша кровна кућа Портланд Кеттле Воркс има вентиле и контроле погодно постављене у темељно осмишљеном и ергономичном дизајнираном колектору, који је одмах у близини и унутар граница дохваћене електронике. Ово је у супротности са неким конкурентским бревхоусес са вентилом и електроником која се бесциљно разбацује око система, проточне цеви и мало очигледне преданости процесу производње пива. Недостатак редундантности и смелих иновација које ћете открити у нашој фарми одражавају ставове и искуство пивара који су им помогли да их усаврше.


Дирецт Фире Бревхоусе -Линеар Лаиоут


image004.jpg


Дирецт Фире Бревхоусе -Три Лаиоут


image005.png


Стеам Бревхоусе -Линеар Лаиоут

image009.png

Стеам Бревхоусе -Три Лаиоут

image009.png

ДЕФИНИЦИЈЕ БРЕВОУСЕ 4ББЛ

Цаландриа

У најстрожијем смислу значења каландрија је грејач који се користи за испаравање. У системима за кување дизајнираних од стране Портланд Кеттле Воркс, каландрија је грејни елемент кроз који се вода или вода прелазе на загревање. Цаландриас се могу наћи само на парадајзама.

Вањска Каландрија је стандардна опрема на свим нашим тоновима. Омогућава пивари да врло прецизно контролише температуру каше крешења пумпањем жлијезда кроз вањску каландрију и загревањем било гдје од нуле до 20 (или више) степена Ф. у једном пролази. Овај систем занатства је јединствен и поседује Портланд Кеттле Воркс.

Унутрашње каландрије се налазе на свим нашим бојлерима и врућим танким танкама. Додају моћни елемент за загријавање панталоне за алат пиваре и могу се врло прецизно контролисати подешавањем количине паре за храњење у њима.


Погон варијабилне фреквенције

Јединице са фреквентним погоном променљиве фреквенције (ВФД) су електронски уређаји за контролу брзине за моторе. Можете замишљати ВФД као прекидач за димензије за било који мотор у вашем систему пиваре. Портланд Кеттле Воркс користи ВФД на свим моторима у вашем систему. Пумпе за пиваре, Пумпе на корпи, пумпе за топлу течност и хладну течност, и Компоненте мешалица, гвожђа и плугова су опремљене ВФД-има које омогућавају прецизно управљање брзином.

Погон променљиве фреквенције контролише брзину мотора ограничавајући циклус Хз на 3-фазне моторе, што је ниже Хз што спорији мотор ради. Квалитетни ВФД треба да омогући пуну обртни моменат при мањим брзинама, тако да се снага не смањује, само је смањена брзина мотора. ВФД-ове које користе Портланд Кеттле Воркс су компатибилне са једнофазним, 220 В, 3-фазним 208-230 В и 3-фазним 460 Вт електричним системима. Само требамо знати како желите.


Клин жице / В-жице

Ведге Вире или В-Вире лажно подножје представљају најсавременију технологију за филтрацију за кување. Портланд Кеттле Воркс користи само истинит В-Вире лажно дно у свим нашим тоновима. Главни иза В-Вире-а је да постоји велика површина која контактира кашичицу, а испод површине контакта филтер је троугао у попречном пресеку. Површина површина далеко од контактног слоја врло брзо одлази, минимизирајући ризик од запрљања екрана филтрације, уз истовремено омогућавање слободног протока корте кроз екран. Мање ефикасних замена за В-Вире су ласерске резане, пробушене или ударане челичне плоче које смањују ефикасност и не користе добро познате предности В-Вире-а у вашем замрзнутом туну.


Коничне боде и крајње одводе

Коничне бубе и Ултимате Драинс су дизајниране на свим пивоварским танковима Портланд Кеттле Воркс. Ми смо конструисали мало конусно дно на Масх Тунс, Боилер котлима, Хот Ликуор и Цолд Ликуор тенкама, и Грантс. Свака од ових компоненти је опремљена са централним уљем за одвод ваздуха који одговара брзом испирању и чишћењу резервоара за прање. Мало разлике у дизајну попут конусног дна са коначним одводом дефинишу разлику између одличног дана пива и борбе сваког дана.

Цертифиед Фоод граде 304Л нерђајући челик

Цертифиед Фоод Граде 304Л нерђајући челик, познат и као А2 или 18/8 нерђајући челик је Санитарна нерђајућа компонента за храну од храста која се користи у свим резервоарима Портланд Кеттле Воркс. Челик се састоји од 17,5 до 20% хрома и 8 до 11% никла заједно са другим једињењима.

Занимљиво је да се челик састоји од не више од .08% угљеника. Материјал је углавном немагнетски, осим ако није био високо обрађен. Његова једноставна употреба у формирању и дугорочној стабилности чине га као преферент за опрему за пиваре.

Чисто на месту

Чисто на месту (ЦИП) односи се на могућност чишћења цистерни полу-аутоматски без потребе за чишћењем руку. Портланд Кеттле Воркс је направио ЦИП у свим својим резервоарима, тако да тенкови и котлићи наших система у суштини постају нешто попут самосталне машине за прање судова. Алати неопходни за обављање ове радње укључују врућу воду, пумпу, унутрашњу лопатицу за прскање и хемикалије за чишћење.

Чисте системе чувају пивару огромну количину времена и рада. Правилно пројектовани ЦИП системи ће ефикасно и брзо санирати ваш систем пива.


image012.jpg


Hot Tags: 4 бара систем за припрему пива, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, на продају

Istraga

Srodni proizvodi