Црафт пивара системи

Црафт пивара системи

Црафт Бревинг Системс Добар дан, добродошли у швајцарску групу Схандонг Руијиа. Пиво заната је сада све популарније на свету, без обзира што сте само хоби или пиво, изаберите Руијиа, започните свој сањски пивски производ. Црафт Беер Децонструцтед Размотрите графику испод за брзо ...

Product Details

Црафт пивара системи

Добар дан, добродошли у групу за припрему шандонг Руијиа.

Пиво заната је сада све популарније на свету, без обзира што сте само хоби или пиво, изаберите Руијиа, започните свој сањски пивски производ.

Црафт Беер Децонструцтед

Истражите графику испод за брзе чињенице о:

Кључни састојци пива

Чула која користимо приликом дегустације пива

Савети за добијање максимума од вашег пива

Неколико кључних карактеристика које нам помажу да дефинишемо и разликујемо стилове пива.


image002.jpg


Шта је фабрика за производњу пива?

 

1. Опрема за пиво за професионално занатство

2. Добри материјали, јечам, хмељ и воду

3. Технологија пива

Творници пива за пиваре морају требати барем ове 3 разлоге.


image004.jpg

Руијиа опрема за пивоваре за пивоваре, дневна капацитета је 200л до 20Т. Производи су увек у међународним напредним ранговима, стабилни учинци једноставан рад. Не само да би осигурали квалитет пива и чистог укуса пива, већ и штедели непотребне трошкове управљања.

Једна завршена опрема за пивоваре фабрике, укључујући млинарски систем, масх систем, систем ферментације, систем хлађења, ЦИП систем, систем управљања, итд.


image006.jpg

 

Како одабрати одговарајућу базу капацитета за буџет

Капацитет литара

200-400Л

500-1000Л

1500-3000Л

5000-10000Л

Буџет УСД

15,000-40,000

40,000-70,000

70,000-150,000

180,000-400,000

Области М2

40

60

150

400

Количина ферментера

6

Табела протока пива система за припрему пива:

image008.jpg

Зашто би Руијиа изабрали за снабдевање системима за прање црафта

 

1. Пројекат решења кључних речи за пројектовање системских система за пиваре

Ø Руијиа систем може задовољити захтјеве за производњом шећера у самопроизводном пивском траку и може комплетирати цијели процес од млевења сировина, храњења материјала, сахарификације, филтрирања вина, кључања, поравњавања и хлађења до финалне оксигенације.

Ø Систем Руијиа је израђен од нерђајућег челика високог квалитета који задовољава међународне и националне хигијене и сигурносне стандарде.

Ø Методе гријања система Руијиа: парно грејање, електрично гријање и директна ватра.

Ø Резервоар за сахаризацију је опремљен са мешалицом са променљивом фреквенцијом која може постићи размјену брзине окретања од 50р / мин и задовољити захтјеве брзине ротације за мешање сахаризације и мјешање филтрације.

Ø Рад и управљање се постижу аутоматском контролом или полуаутоматском контролом са компјутерским индустријским контролним системом.

Ø Улаз и излаз материјала и самокружења повезани су са пумпом за санитарни материјал и цревом, а чишћење усваја ЦИП чишћење цистерне и прикључак црева како би се постигло чишћење само-циркулације.

Ø Врста прикључка цјевовода за потребе је брза монтажа која је погодна за чишћење, одржавање и поправке током производње.

Ø Разумљив дизајн, деликатан, процес, леп изглед, издржљив сервис, једноставан за рад, поправку и одржавање.


2. Усредсредите се на квалитет 20 година

Као један од врхунских произвођача опреме за припрему пива у Азији, он има најпрофесионалнији тим за дизајн и производњу. Он се придржавао духа занатлије, инсистирао је на учењу и увођењу нових технологија за развој и иновације. Сада је успоставио свој јединствени производни систем за пиварску опрему, а сваке године ће бити на тржишту 2-3 нова производа.

3. Завршена услуга

Пре-сале сервице ::

Према захтјевима купца да обезбеди једнократно решење за пиво за пиво: прилагођена табела процеса процеса; изглед сајта; Анализа трошкова и користи.

Надзор производње:

Производња опреме ће бити стриктно у складу са стандардима, благовременом комуникацијом са производњом купца и другим условима производње; да води купце да припреми место; како би помогли клијентима у поступању са релевантним пословним процедурама; прихватање опреме након окончања благовремене и тачне испоруке, контактирајте логистику и добар посао.

Након продаје:

Наша посвећеност свим тенковима петогодишња гаранција, доживотна техничка подршка. И послати професионалне инжењере за пиварење бесплатне инструкције на локацији како би инсталирали дебаговање; да предаје технологију пива за пиво; дају различите формуле за припрему пива; снабдевање свим врстама пива за припрему пива.

image010.jpg

 

Наша фирма

Схандонг Руијиа пивоварска технологија Цо, Лтд је један од азијских врхунских произвођача пивских пива опреме.

Наша визија: Да будемо светски произвођач опреме за припрему пива за пиваре

Наша мисија: да води "Маде ин Цхина" је светски позната

Наш сервисни концепт: да обезбедимо једнократна решења за пројектовање пива за пиваре

Контактирајте нас

 

Увек вас чека


image011.jpg


Hot Tags: Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, за продају

Istraga

Srodni proizvodi