Машина за конзервирање индустријских производа

Машина за конзервирање индустријских производа

Аутоматска машина за прање веша Може аутоматски млазити и стерилисати унутрашњост и површину конзерви. Сви материјали су направљени од нерђајућег челика. Када се резервоар претвори у први резервоар након чишћења танка, а изглед под температуром порозним цевима са црвеним спрејом, 0,5 метра може ...

Product Details

Аутоматска машина за прање веша

Он аутоматски млази и стерилише унутрашњу и површину лименке. Сви материјали су направљени од нерђајућег челика. Када се резервоар претвори у први резервоар након чишћења танка и појаве под температуром порозним цевима са црвеним спрејом, тада се може ротирати 0,5 метара како би се постигла сврха чишћења и а затим окренуо продужни уређај може да се клизи у следећи пут ланца. Обратите пажњу на лименке на клизишту не заустављају се, како би се спречило наводњавање воде која контролише брзину линије није мрежа.


image002.jpg

 

Аутоматско пуњење и Сеаминг машина

Машина је погодна за пуњење и заптивање пивских напитака у индустрији поп конзерви (пиво / газирана пића). Пуњење и сеаминг су интегралног дизајна. Усвојен је принцип пуњења једнаког притиска. Током пуњења, након што празно може доћи до цилиндра за подизање канала након проласка кроз пнеуматске триплекс делове, празна конзерва се подиже и заптивни конусни заптивач испод вентила за пуњење. Положај и блок вентил за пуњење окреће положај и отвара вентил под дејством другог цилиндра. Ваздух се пуни у празну конзерву како би се формирао једнак притисак. Формирају велико цев за материјал, пиво пролази кроз 14 малих канала и улази у празну конзерву. Када ниво течности у празном стању може блокирати уста повратне цеви за гас, пуњење се зауставља. Под дејством овна, вентил за пропуштање полако ће испразнити ваздух и притисак. Цилиндрични носач може наставити да пада. Након што се испразни, канта се шаље на заптивну машину за заптивање помоћу ланца куке која ради синхроно.

Главне електричне компоненте усваја Сиеменс ПЛЦ, ВФД конвертор и Омрон цлосе свитцх, Немачку Сиеменс аналогни излаз и електромагнетни вентил из Јужне Кореје, који су сви дизајнирани у најсоразмернијој конфигурацији наших искусних електроинжењера. Укупна брзина производње може бити постављена слободно на додирном екрану у складу са захтевима.

Комплетна опрема:

image004.jpg

image006.jpg


Пуњење главе

image008.jpg


ФиллингСеалинг

image010.jpg


image011.jpg


Hot Tags: машина за конзервирање индустријских занатских машина, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, за продају

Istraga

Srodni proizvodi