Драфт Беер Мацхине

Драфт Беер Мацхине

Нацрт пивског строја Са сталним побољшањем нивоа потрошње, потражња потросаца за квалитетом производа и персонализована, диференцирана је све оцигледнија. Садашње занатско пиво примило је велики број потрошача у земљи и иностранству да се баве, нашим фабричким занатским пивом ...

Product Details

Нацрт машина за пиво

Са сталним побољшањем нивоа потрошње, потражња потрошача за квалитет производа и персонализована, диференцирана је све очигледнија. Садашње пиво за пиво примило је велики број потрошача у земљи и иностранству да се баве, наша опрема за производњу пива за пиваре и домаћи и страни купци који се такмиче за куповину! Опрема за пивски пивац који производимо није само ефикасна и високог квалитета, већ и смањује време застоја. Повећали истраживање и развој кафе опреме, не само да би задовољили потребе великих предузећа за производњу пива, већ и да осигурају укус и квалитет.


image002.jpg

Хајде да погледамо 300Л нацрт пива машине:

300л листа листе конфигурације опреме пива

Не.

Име

Количина

Марк

1

100-200кг / х миллер

1

Зрна млинар

2

Бревхоусе
Масх / лаутер тун
Чајник / вхирлпоол тун

2

Електрично гријање

3

Ферментер

6

База капацитета пива на количини ферментатора
Ферментација 2 недеље

4

Светао танк за пиво

2

Додајте ЦО2

5

Контролна јединица

1

Дигитална контрола

6

ЦИП јединица

1

Очистите пивоваре

7

Јединица за хлађење

1

Глицол резервоар за воду + чилија + пумпа

image004.jpg


Наш сервис:

Пре-продајна услуга: Према захтевима купца да се обезбеди једнократно решење за пивско пиво: прилагођена табела процеса процеса; изглед сајта; Анализа трошкова и користи.
Услуга после продаје: Наша посвећеност свим тенковима петогодишња гаранција, доживотна техничка подршка. И послати професионалне инжењере за пиварење бесплатне инструкције на локацији како би инсталирали дебаговање; да предаје технологију пива за пиво; дају различите формуле за припрему пива; снабдевање свим врстама пива за припрему пива.

Детаљи паковања:


image006.jpg

Контакт:
image007.jpg


Hot Tags: произвођач пива, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, на продају

Istraga

Srodni proizvodi